AlphaKlyngen

AlphaKlyngen er et fællesskab, hvor vi samles om et oplæg, gruppesnak, madfællesskab og ikke mindst socialt samvær.

I dette fællesskab deler vi med hinanden, hvordan vi forstår livets store spørgsmål.

Vi lægger vægt på relationer, hvilket bl. a. kommer til udtryk ved, at vi bruger tid på at spise og drikke kaffe sammen. Vi bruger også tid i grupper, hvor den enkelte kan bidrage med sine tanker og holdninger, så vi lærer mere om hinanden og hinandens erfaringer med tro/tvivl og liv. Denne samtaleform gør, at vi sammen kan vokse i erkendelse og indsigt.

Selvom AlphaKlyngen bygger videre på Alphakurset, er der er ingen krav til forudsætninger eller holdninger. Vi sætter baren lavt, og dialogformen sikrer at alle kan være med og forstå, hvad det drejer sig om. Hvis du har lyst til at være med – eller bare prøve at se, hvad det er, er du meget velkommen Vi anbefaler dog, at man begynder med et AlphaKursus, hvis man ingen erfaring har med Bibelen og troen. For flere informationer om AlphaKursus,  se: https://sankthanskirke.dk/page/46/alpha-kursus

Hver aften tager udgangspunkt i et oplæg om et fastlagt emne. Der er også aftener med "Aktuelt Tema", hvor vi tager fat på emner, som deltagerne selv er med til at bestemme.

Vi mødes hver anden tirsdag  kl. 18-21.30 i Sankt Hans Kirkes menighedshus. Aftenen starter med fællesspisning. Udover maden, som  koster kr. 25 kr., er deltagelse gratis.

Lyder det som noget for dig?

Så kontakt Holger Petersen
Mail: holger.petersen@webspeed.dk
SMS/tlf. 50 55 54 13 

 

   Alpha